Måla om 64 fönster

Efter att tagit in offerter från 3 firmor våren 2019 beställde jag LMF Måleri för att måla om 64 st fönster och byta tätningslister då det var 25 år sedan fönstren installerats. Lena Löfgren gav ett mycket gott intryck när vi träffades för att diskutera jobbet. Fick en klar och tydlig offert och sedan ett klart och tydligt Uppdragsavtal. Lena och hennes kollega utförde arbetet på överenskommen tid med bra kvalitet och till överenskommet pris. Arbetet utfördes inifrån lägenheterna i föreningen. Inga som helst klagomål från de boende då målarna var trevliga och tillmötesgående och orsakade ingen smuts och nedskräpning. Jag ger LMF Måleri 5 poäng och kommer att erbjuda firman framtida jobb.

– Rolf (2019-05-01)


 Måleri

Jag anlitade Lena på LMF- Måleri i samband med att jag behövde måla om i vardagsrummet och i hallen inför försäljning av lgh. Jag blev verkligen jättenöjd med utförandet och resultatet och jag är övertygad om att ommålningen gjorde stor skillnad vid marknadsföring och försäljning av lgh. Lena upplevde jag som mkt professionell (kunnig, noggrann, tidseffektivt, pålitlig) och allt blev precis som överenskommet och jag kommer absolut att anlita henne igen om jag behöver.

– Jannike (2018-11-22)

 


Måleri

Jag tog hjälp utav lmf måleri för att måla om vardagsrum och hall. Allt gick smidigt och det var inga konstigheter, tider hölls och priser var som avtalat. Resultatet var jag supernöjd med så jag valde att ta hjälp utav firman igen för att måla om i mitt sovrum i lägenheten jag flyttade till senare. Det var inga konstigheter där heller och resultatet var kanon denna gången med. I lägenheten jag bor i idag har jag också tagit hjälp utav lmf måleri för att måla om i hall och vardagsrum. Alla gångerna har projektet gått smidigt, kommunikationen har vart kanon och det har inte vart några problem alls. På en scala blir det helt klart 5.

– Linnea (2018-11-27)