Färgsättning

Har du svårt att få den där rätta känslan när du kommer hem? Vet du inte i vilken ände du ska börja när du vill renovera hemma? Kämpar du att hitta de där rätta färgerna som matchar dina möbler? 


 Hur gör jag för att mitt rum ska se större/mindre ut? Varför ser mina fönster gula ut när jag målar väggarna vita, mm. Dessa frågor är något jag ofta stöter på när jag kommer och ska måla hos mina kunder!  


Som målare så vet jag att det blir inte bara vackert av att man utför jobbet fackmanna mässigt. Kanske du har haft en målare hemma och inte blivit riktigt nöjd? Visst det är snyggt utfört men varför infinner sig inte den där rätta känslan? Det vet jag! Som målare så utför jag vissa jobb då jag inte känner en harmoni när jag är klar. Min kund väljer sin favoritkulör eller färgleverantör som kanske inte matchar rummets betydelse eller möbler. Nyanser och  matrial är en större del än man tror, så mycket som 60% av helheten när man inreder i ett rum.Vill du ha hjälp med färgsättning? Då kan jag hjälpa dig! Jag kommer hem till dig tittar och diskuterar fram vad du vill ha. Kanske kommer att se ditt hem med nya ögon. Tjänsten är avdragsgill på ROT.                                                                                                                        


Tillsammans skapar vi ditt drömboende!