VEM ÄR JAG!


Jag heter Lena Löfgren och har en lång erfarenhet innom försäljning, egenföretagnde och som målare. I hela mitt liv har jag arbetat mot kund. Jag har startat min firma LMF Måleri för att hjälpa mina kunder få den där rätta känslan vid nybygge eller renovering. 


Mitt hjärta brinner extra mycket för färgsättning och lägenhets renovering. Att få göra fint hos dig. 


Under mina år har jag arbetat med lägenhet, trapphus-renoveringar, kulturellt måleri, fasd renoveringar och har även tagit Gesällbrev.


Om LMF Måleri

100% nöjd kund


LMF Måleri ligger i Tyresö men utför arbeten över hela stor Stockholm. Det är viktigt för mig att ha en öppen dialog för att motverka missförstånd men även för att göra proccesen enkel för dig!

När du väljer mig som hantverkare hjälper jag dig att ansöka om rotavdrag. Som rotavdrag räknas reparationer, underhåll av din bostad samt arbeten med att bygga om eller bygga till bostad. Skattereduktionen för rotarbeten medges med 30% av arbetskostnaden med samanlagt högst 50 000 kr per person och år. 

LMF Måleri har en Företags/Ansvars-försäkring 

Försäkrad verksamhet hela världen exklusive USA/Kanada. I AB 04/ABT 06 föreskrivs i kap 5 §22 respektive §23 att entrepenören skall ha allrisk och ansvarsförsäkring. I försäkringsbeviset angiven försäkring uppfyller minimiomfattningen enligt bilaga 1 i AMA AF 12.


Försäkringsbevis uppvisas vid önskemål